15. til 18. Januar 2015

COPENHAGEN BRIDGE INVITATIONAL III
& RADISSON BLU SCANDINAVIA IMP PAIRS

Copenhagen Bridge Invitational
DK
UK
Velkommen
Pro-Am
Deltagere
Spillested
Resultater & galleri
Tidligere turneringer
/ Tidligere turneringer

Velkommen til Copenhagen Bridge Invitational

Det er en stor glæde for Danmarks Bridgeforbund atter at invitere alle bridgeelskere til at følge duellerne mellem nogle af verdens bedste bridgespillere under den anden udgave af Copenhagen Bridge Invitational.

 

Vinderne af den første Copenhagen Bridge Invitational i november 2010 var Peter Bertheau og Fredrik Nyström, som deltager igen i februar 2013, omend denne gang med hver sin makker for at indgyde deres modstandere et håb.

 

20 internationale toppar konkurrerer over tre dage i en imppar-turnering på Tivoli Hotel & Kongrescenter i Københavns centrum. Deltagerne er inviteret både ud fra deres unikke bridgeegenskaber og deres sprudlende personligheder for at sikre en spektakulær begivenhed. Håbet er, at Copenhagen Bridge Invitational opnår samme status som tidligere årtiers prestigefyldte invitationsturneringer. 

 

Spil med stjernerne

Torsdag den 21. februar bliver der forud for hovedturneringen i lighed med 2010 afholdt en eksklusiv pro/am-turnering, hvor alle deltagerne fra hovedturneringen bliver solgt på auktion. Pro/am-turneringen er åben for bridgespillere på alle niveauer og en unik chance for at tilbringe en aften overfor en verdensmester.

Deltagelse inkluderer drinks og canapéer før og aftenbuffet efter turneringen i selskab med både bridgestjerner og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen. Læs mere om spillerne og byd på din drømmemakker på auktionen under fanebladet pro/am.

 

Vinderne af pro/am i 2010: Pokerstjernen Gus Hansen med irske Tom Hanlon

Foto: Christian Arp-Hansen

 

Royal deltagelse 

Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen deltager som i 2010 i pro/am-turneringen med en international stjernemakker.

I sin egenskab af protektor for Danmarks Bridgeforbund vil Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen ligeledes deltage i præmieoverrækkelsen og gallabuffeten søndag den 24. februar.

 

 

HKH Prinsgemalen sammen med franske Philippe Cronier og Jens Auken i 2010. Foto: Christian Arp-Hansen

Vore sponsorer

  

 

  

 

Investering og Tryghed A/S

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Er du blevet nysgerrig?

For mere information om bridge

Danmarks Bridgeforbund

 

Spørgsmål vedrørende turneringen

Christina Lund Madsen

Danmarks Bridgeforbund - T: 4847 5213 - F: 4847 6213 - E: dbf@bridge.dk